15 Mart 2010 Pazartesi

Her telden blogun ahşap oyuncak kampanyası son katılım 21 mart





Yine çok güzel bir kampanya olmuş çocuklarımız için çok güzel oyuncaklar bol şans heopinize;

Oyuncağın bir çocuğun gelişiminde çok büyük etkisi olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu nedenle çocuklarımıza oyuncak seçerken bazı kriterleri mümkün olduğunca dikkate almamız gerektiğini düşünüyorum.



Her şeyden önce benim için oyuncak sağlıklı olmalı ve çocuğun gelişimine katkı sağlamalı…


Sağlıklı oyuncak kavramı denilince de benim aklıma birçoğumuz gibi hemen AHŞAP OYUNCAKLAR geliyor.


ŞİMDİ SİZLERİ ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRECEK OLAN ONLİNE İNTERNET SATIŞ SİTESİYLE TÜM TÜRKİYE'YE SATIŞ YAPMAYI HEDEFLEYEN BİR FİRMA İLE TANIŞTIRACAĞIM

2003 yılında şahıs firması olarak başladığımız ‘Ahşap Oyuncak’ serüvenimize 19.03.2007 tarihinden itibaren Abaküs Oyuncak Kırtasiye İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. olarak devam etmekteyiz.


Firmamız Çek Cumhuriyetinde yerleşik olarak üretim yapan Abakus, Detoa ve Jas firmalarının Türkiye yetkili mümessilidir.
Amacımız ahşap oyuncak konusunda doğru marka ve ürün gruplarıyla mevcut çeşitliliğimizi arttırmak, bu sayede sizleri her zaman kaliteli, sağlıklı,doğal,eğitici ve eğlenceli ahşap oyuncaklarla buluşturmaktır.

Nesilden nesile aktarabileceğiniz ahşap oyuncaklarınız olması dileğiyle…

Bunlar ve çok daha fazlasını çok yakında internet sitesinde satışa sunmaya hazırlanan http://www.ahsapoyuncak.net/ ‘in sizlerden bir isteği var...


Öncelikle satışa sunacağı bir ürüne MARKA BABALIĞI yapmanızı sizlerden rica ediyor. Yanlız ürünün ne olduğunu söylemiyoruz sadece size söyleyebileceğim;

Bu oyunun denge ile ilgili bir aile oyunu ve 7‘den 77‘ye herkese hitap eden ahşap parçalı bir oyun olduğu...


Alttaki hediye ürün ile alakası olmayan bir oyuna isim arıyoruz arkadaşlar



Şimdi sizden isteğimiz bu oyun için bir isim önerisinde bulunmanız. Bunu sizden isterken, bunun size çok hoş bir mükafatı olacağını belirtmek isterim.


Resmini gördüğünüz 50 parçadan oluşan Ahşap Natural Blok en beğenilen ismi öneren 2 kişiye verilecek.Ayrıca bu seçilen 2 kişiye 1'er adet de anahtarlık hediye edilecektir.



İsim önerisinde bulunan 4 kişiye de resimde gördüğünüz sevimli Ahşap Kalemliklerden ve Anahtarlıklardan 1’er adet çekişile hediye edilecektir. Yani 4 kişi hem Anahtarlık hem de Kalemlik sahibi olacaktır. Bunları kazanmak için sabırsızlandığınızı tahmin edebiliyorum. O nedenle yarışma kurallarımızı açıklıyorum.


Kurallarımız;


-Blogumun izleyicisi olmanız

-Yarışmayı varsa blogunuzda duyurmanız

-Blogunuz yoksa eğer, yarışmamı duyurduğunuz bir maili msn arkadaşlarınıza yollamanızı rica edicem

- Çok yakında satışa başlayacak olan http://www.ahsapoyuncak.net/ sitesine üye olmanız

-Son olarak yukarıda özelliklerinden bahsettiğim Aile Oyununa isim önerisinde bulunmanız.




Tüm istenilenleri yapmış olduğunuza dair bir yorumu içerisinde isim önerisi ile birlikte bu konunun altına yorum şeklinde göndermeniz gerekmektedir.





Birden fazla aynı isim önerisinde bulunan arkadaşların önerdiği ismin en beğenilen isim olması halinde hediye, yorumu ilk gönderenin olacaktır.


Toplamda 6 kişi hediye kazanacaktır.



1. ve 2. en iyi isim önerisinde bulunana 50 parça Ahşap Natural Blok

4 kişiyede çekilişle 1 Ahşap Kalemlik+ 1 Ahşap Anahtarlık hediye edilecektir.

Yarışmamız şu an itibariyle başlayıp 21 Mart 2010 gece 00:00 da sona erecektir. 1 hafta süreniz var bir an önce katılımlarınızı yapın ki sonradan kaçırdım diye üzülmeyin arkadaşlar...


Hepinize bol şanslar dilerim...



Not: Kargo ücreti firma tarafından karşılanacaktır.

http://berdilel-hertelden.blogspot.com/2010/03/oyuncagn-bir-cocugun-gelisiminde-cok.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder