23 Mart 2010 Salı

en iyisin engüzelinden ve jest yap'tan çok şık bir hediye so 02.04.2010



Yine çok güzel bir kampanya düzenlemiş arkadaşımız bilgiler burada bol şans,
Elf prensesi Arwen eşsiz güzelliğinden dolayı halkı arasında Akşamyıldızı (Evenstar) olarak bilinir.İsminin anlamı "soylu bakire"dir. Rivendell'in (Ayrıkvadi) Elf prensesi, Yarı-Elf Elrond ile Kraliçe Celebrian'ın kızı, Elrohir ve Elledan'ın kız kardeşidir. Güneşin Üçüncü Çağının 241. yılında doğan Arwen, döneminin en güzel kızı olarak kabul ediliyordu.

Yaklaşık üç bin yıl boyunca Rivendell ve Lothlórien'de yaşadı. Yazgısında Orta-Dünya'yı terkedip Kadim Batı'ya yelken açması varken, bu gerçekleşmeden ölümlü bir adam olan Dunedain krallıklarının veliahtı Aragorn ile karşılaşır ve ona aşık olur. Böylelikle, Orta-Dünya'yı terketmekle seçtiği adam için ölümsüzlüğünden vazgeçmek arasında kalır. Arwen ile Aragorn 2980 yılında sözlendiler fakat Elrond, Aragorn tahta çıkana dek bu evliliği yasakladı.

Aragorn ile evlenmek, Arwen için çok cesaret gerektiren bir seçimdi. Çünkü,evliliği ile tüm ölümlülerin ortak kaderini paylaşacaktı. Aragorn'un, Güneşin Dördüncü Çağın 120. yılındaki ölümüne dek, mutlu ve güzel bir hayat sürdüler. Dördüncü çağın 121 yılında Cerin Amroth'da ölmeyi seçti.

HEDİYE DETAYLARI

Kolyenin boyutları : 5,5cm X 2,5cm
Zincir uzunluğu : 52cm


**Ürünler resmi olarak New Line Productions lisanslı olup(kolyenin iç yüzünde kazılı), filmde kullanılan orjinal ürünlerin birebir lisanslı kopyasıdır. İtalyada üretilip tarafımızdan ithal edilmektedir. Akşam yıldızı yedi adet Swarovski kristal içerir. Gümüş kaplamadır.
Paket İçeriği
- Evenstar (Anti Allerjik Gümüş Kaplama)
- Zinciri (Anti Allerjik)
- Taşları (Swarovski)
- Orijinal Lord Of the Rings Kutusu
- Kılıfı
- Sertifikası

Değeri tam olarak 99 TL

JESTYAP.COM HAKKINDA

Arkadaşlar bu sitede kısacası ne ararsanız var diyebilirim.Lisanslı ürünlerde mevcut.Özellikle Alacakaranlık düşkünlerinin siteye mutlaka uğramasını tavsiye ediyorum ki ben gerçekten böyle bir siteyle ilk defa karşılaştım.Kendileri adlarına yakışır bir kampanya yapmak istediler ve size Arwen kolyesi hediye etmeyi uygun buldular.Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.........

KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI

*Sadece blogu ve facebook hesabına sahip olanlar katılabilirler.(Blogu olmayanlar facebookta,facebook'u olmayanlar blogta duyuru yapacaklar.Birisinden birisi mutlaka olmalı)
*Blogunuzda ve facebookta bu kampanyanın duyurusunu yapmak
*Duyurularınızın linkini buraya yorum olarak bırakmak
*www.jestyap.com sitesine üye olup beğendiğiniz bir ürüne yorum bırakmak
*blogumu izlemeye almak


Hepsi bu kadar kampanyamız 2 Nisan'da sona erecektir.Sonuçlar burda açıklanacaktır.Herkese bol şans....

http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/03/jest-yaptan-hediyeniz-var.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder