23 Mart 2010 Salı

en iyisin engüzelinden ve my house shop'tan çok kullanışlı ve cici bir hediye 02.04.2010


Arkadaşımız yine çok güzel bir kampanya düzenlemiş havlular çok cici ve kaliteli site deki diğer ürünler de öyle çok kampsamlı ve güzel bir sürü dekarasyon ve ev ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz kaliteli bir mekan hele ben böyle yerleri gezmeye bayılıyorum elbette gezmekle kalamıyor insan çoğunlukla ihtiyaçlarını da karşılamak gereği duyuyor bazen ihtiyaç olmasada ürünler seni cezbediyor sizlerde bu güzel yerin sitesini incelemek isterseniz buraya bir tıklayın derim



www.MyHouseShop.net



http://www.setrow.com/index.php

Bir evde bulunması gereken herşey bu sitede mevcut!!!
Aydınlatma ürünleri,Banyo aksesuarları,Çiçek çeşitleri,dekorasyon aksesuarları,fincan&kahvaltı takımları,mum çeşitleri,mutfak ürünleri,nevresim takımları,özel koleksiyonluk ve peçete çeşitleri.Kısacası bir eve ne lazımsa hepsi...Uygun fiyatları,kaliteli ürünleri ve deneyimli personelimiz ile sizleri sanal mağamızda görmekten mutluluk duyacağız.

TÜRKİYE'NİN EN KAPSAMLI EV TEKSTİLİ VE DEKORASYONU ONLİNE ALIŞVERİŞ SİTESİ
My House, ev tekstili ve ev dekorasyonuna yeni bir bakış ve tarz getiren ve sizlere en iyiyi sunmak için, hem kendi ürün grubuyla hem de dünyanın pek çok yerini dolaşarak oluşturduğu ürün yelpazesiyle hizmet vermektedir.
İnternet ortamına geçmemizdeki neden; mevcut olan ürün yelpazemizi Türkiye’de doğudan batıya herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir zemine taşımaktır. Şimdi de ilginiz ve desteğiniz sayesinde uluslararası hizmete açılıyoruz.
Daha geniş bir kesime hizmet sunacak olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Yeni evlenenlere, yeni ev taşıyanlara veya evinde küçük dokunuşlarla büyük yenilikler yaratmak isteyenlere daha kolay bir erişim imkanı sunmak arzusundayız.
Myhouseshop.net olarak 11 farklı kategori ve alt kategorilerinde bulunan 3000'i geçen ürün çeşidiyle karşınıza çıktık. Her gün pek çok ürün eklenen sitemize göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz.
Müşteri Hizmetleri departmanımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek için yorumlarınızı, taleplerinizi ve şikayetlerinizi dikkate alarak, en iyi yardımı sağlamaya çalışmaktadır. Lütfen bize her türlü şikayet, öneri ve isteğinizi iletmekten çekinmeyiniz.


Ayrıca Emailmarketing hizmetimizde bulunmaktadır.




KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI


MyHouseShop.net olarak isteğimiz :
1-) Kullanıcıların MyHouseShop.net sitesini inceleyip, bloglarında olumlu ve olumsuz düşüncelerini dile getirmeleri
2-)Kullanıcıların www.MyHouseShop.net sitesine link vermeleri
3-) Kullanıcıların sitelerinden www.Setrow.com sitesine link vermeleri
4-) www.MyHouseShop.net sitesinin yukarısında yer alan bülten üyelik formuna çekilişe katılmak istedikleri mail adresini yazmaları.(e bültene üye olucaksınız ve üye olduğunuz mail adresini kesinlikle bu yazıya yazdığınız yorumda belirteceksiniz arkadaşlar)

HEDİYEMİZ






Yukarıda resmini gördüğünüz havlulardan bir adet çekiliş işe hediye edilecektir.Ürün bilgisi;
%100 Pamuktan imal edilmiş nakışlı havlu.50cm X 100cm ebadındadır.40 derecede yıkama yapılabilir. Havluların uzun süre yumuşak kalabilmesi için ütülenmemesi ve beyazlatıcı kullanılmaması gerekmektedir.

Kampanyamız 2 Nisan'da sona erecektir....

http://enguzeliburada.blogspot.com/2010/03/my-houses-shoptan-hediyeniz-var_23.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder