12 Nisan 2010 Pazartesi

Kızsal Şeylerden 100. izleyici hediyelerii:)) 23 nisan 2010


Çok şeker yazı yazıp yayınlamış kampanyasını sizde bir göz atın bol şans arkadaşlar:))


AÇIKLIYORUM :)
Daha önce dediğim gibi Beni izlemeye alırsanız sevinirim ama beğenmiyorsanız izlemek zorunda değilsiniz, blogunuzda duyurmak mecburiyetiniz de yok. Beğenmediğim birini hediye veriyor diye takip etmem ben şahsen. Yazdıklarım size keyif veriyorsa bu beni mutlu etmeye yeter.
Öncelikle wordpress blogumdan gelenler ve arkadaşlarım çekilişe katılamazlar. Sizin için başka bir güzellik düşünüyorum :)
Bu yazıya hediyeleri istediğinize dair bir yorum yapmanız gerek 'istiyorum' yetmez :) Başka bir şey deyin lütfen :D

Blogdaki konulardan herhangi birinde en az bir tane anlamlı yorumunuz olmalı.

E-mail adresinizi yorumunuza eklemeyi unutmayın
Blogunuz olmalı, bir de blog adresinizi yazarsanız başka da bir şey yapmanıza gerek yok.
Hediyeleri son anda bir değişiklik olmazsa, PTT ile göndereceğim.. Çekiliş katılıma göre belirlenecek çok talep olursa Random. org ile az olursa eski usul kağıda yazarak. 23 NİSANA KADAR DEVAM EDECEK.. Sonra da yorumlara kapatacağım postu. Ha bu arada fazla talep olmazsa daha öncede sonlandırabilirim çekilişi. Ben bütün bunları tek bir kişiye göndermekten yanayım peki siz ne dersiniz? Bunu istemem ben diyen var mı? Ya da şöyle yapabiliriz ben bunu istemiyorum derse TALİHLİ kişi :p göndermem başkasına gider :) Evet öyle yapalım :) Eleştiriye değil ama iltifatlara her zaman açığım bunu da belirteyim ha ha ha ha :)))

http://kizsalmevzular.blogspot.com/2010/04/100-izleyiciye-ulasmam-lazm-once-ama.html

2 yorum:

  1. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Blogunda çekilişe yer verdiğin için de. Mecbur değildin ama yine çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. ne demek bu güzel kampanyayı duyurmak benim için keyifti:))

    YanıtlaSil