7 Nisan 2010 Çarşamba

Gülin'in penceresinden 200.izleyici hediyesi şimdi sıra sizde:))


Canım gülincimden ilk hediyeyi kazanan ben oldum dün 50.izleyici için yapmıştı ve birden 50 kişiye ulaştı onlardan şanslı ben oldum şimdi sıra sizlerde 200. izleyicide tekrar hediyeler gönderecek arkadaşımız bana gönderecekleri kadar güzel olacağına eminim blog siteleri olmayanlar da katılabilecek bu sefer bol şans canlarım ben sadece yayınlıyorum katılmıyorum şans meleği sizlerle olsun aç gözlülük yapmayalım dimi:))))

soru sordum ama kimse cevap vermedi..o yüzden düşündüm taşındım bi kampanya daha yapmaya karar verdim,bu sefer 150-200 izleyici arasında kararsız kaldım,250 mi yapsam dedim :) hedef büyüttüm :)


200.izleyiciye ulaşınca süpriz hediyem olucak yine,bu bir kitapda olabilir,makyajla alakalı bişeyde,belki 1'den fazla kişiye hediye veririm..


dün kampanya büyük bi hızla başladı ve bitti,o kadar çabuk yol alacağını sanmıyordum gerçi ama..


şimdi blogu olmayanlarda katılabilecek,ama onlardan blogumla ilgili yorum istiyorum,birde ad-soyad paylaşmalarını,izlemeye almayıda unutmamaları gerek tabi..blogu olmayanlara ayrı bir hediye düşünüyorum çünkü..


blogu olanlar ise izlemeye alıp,bloglarında paylaşırsa çok mutlu olurum..2 ayrı çekiliş yapacağım..bakalım 200.'e ne zaman ulaşıcaz...


http://gulininpenceresi.blogspot.com/2010/04/200izleyici-aranyor.html

1 yorum:

  1. çok teşekkürler cnm benim :)

    mimledim seni

    http://gulininpenceresi.blogspot.com/2010/04/bayldgm-lezzetler-mimi.html

    YanıtlaSil